Vi erbjuder

Vi skräddarsyr ridning och/ eller umgänge med häst efter dina behov.

Anpassad fritidsridning

Med vår kunskap och långa erfarenhet av hästunderstödd terapi kan vi erbjuda anpassad friskvård till kunder med funktionsnedsättning eller andra svårigheter.

Funka med häst bedriver inte behandling utan friskvård till häst.

Konsultationer

För dig som rider på ridskola eller har egen häst och behöver stöd för att det ska fungera utifrån dina förutsättningar och behov.

Umgänge med hästar

Det är inte alla som klarar av att sitta på en häst av olika anledningar. Det finns mycket man kan göra med hästarna ändå. Vi anpassar stunden med hästarna efter dina behov.

Tider

Vi har vår verksamhet på fredagar jämna veckor (ibland har vi möjlighet till extrapass utöver det). Vi har pass med två ryttare vardera.

11.30-12.20

12.30- 13.20

14.20- 15.10

15.20-16.10

Eventuellt kommer klockslagen att kunna ändras beroende på efterfrågan. Kontakta oss om du har andra önskemål!


Priser

Grundpriset är 580 kr för 50 minuter. Tiden på hästryggen och kringaktiviteter anpassas efter kundens förutsättningar och behov.

Vid konsultationer är priset 1100 kr per timma då vi är båda två. Resekostnad tillkommer.

Villkor

  • All ridning sker utomhus. En av oss går med varje ryttare, man får själv ta med en eller två personer som stöd, beroende på behov.
  • All ridning sker på egen risk, men vi har hela tiden ett stort säkerhetstänk och kan komma att avbryta ridpasset om det anses för riskfyllt för någon av de inblandande.
  • Avbokning ska ske senast 24 timmar innan din tid, annars betalas halva avgiften. Vid återbud närmare än 2 timmar innan din tid eller om du uteblir debiteras hela avgiften. Avboka genom att ringa/ SMS:a till Jenny, tel 0736-901200.
  • Vi rekommenderar alla som kommer till oss att ha en olycksfallsförsäkring. Företaget har en egen ansvarsförsäkring i Länsförsäkringar.
%d bloggare gillar detta: