Vi erbjuder

Vi skrÀddarsyr ridning och/ eller umgÀnge med hÀst efter dina behov.

Anpassad fritidsridning

Med vÄr kunskap och lÄnga erfarenhet av hÀstunderstödd terapi kan vi erbjuda anpassad friskvÄrd till kunder med funktionsnedsÀttning eller andra svÄrigheter.

Funka med hÀst bedriver inte behandling utan friskvÄrd till hÀst.

Konsultationer

För dig som rider pÄ ridskola eller har egen hÀst och behöver stöd för att det ska fungera utifrÄn dina förutsÀttningar och behov.

UmgÀnge med hÀstar

Det Àr inte alla som klarar av att sitta pÄ en hÀst av olika anledningar. Det finns mycket man kan göra med hÀstarna ÀndÄ. Vi anpassar stunden med hÀstarna efter dina behov.

Tider

Vi har vÄr verksamhet pÄ fredagar jÀmna veckor (ibland har vi möjlighet till extrapass utöver det). Vi har pass med tvÄ ryttare vardera.

10.30-11.20

11.30-12.20

12.30- 13.20

14.20- 15.10

15.20-16.10

Eventuellt kommer klockslagen att kunna Àndras beroende pÄ efterfrÄgan. Kontakta oss om du har andra önskemÄl!


Priser

Grundpriset Àr 580 kr för 50 minuter. Tiden pÄ hÀstryggen och kringaktiviteter anpassas efter kundens förutsÀttningar och behov.

Vid konsultationer Àr priset 1100 kr per timma dÄ vi Àr bÄda tvÄ. Resekostnad tillkommer.

Villkor

  • All ridning sker utomhus. En av oss gĂ„r med varje ryttare, man fĂ„r sjĂ€lv ta med en eller tvĂ„ personer som stöd, beroende pĂ„ behov.
  • All ridning sker pĂ„ egen risk, men vi har hela tiden ett stort sĂ€kerhetstĂ€nk och kan komma att avbryta ridpasset om det anses för riskfyllt för nĂ„gon av de inblandande.
  • Avbokning ska ske senast 24 timmar innan din tid, annars betalas halva avgiften. Vid Ă„terbud nĂ€rmare Ă€n 2 timmar innan din tid eller om du uteblir debiteras hela avgiften. Avboka genom att ringa/ SMS:a till Jenny, tel 0736-901200.
  • Vi rekommenderar alla som kommer till oss att ha en olycksfallsförsĂ€kring. Företaget har en egen ansvarsförsĂ€kring i LĂ€nsförsĂ€kringar.
%d bloggare gillar detta: